Que recherchez-vous ?

fr-lu outlet

Outlet

La célèbre qualité Van Marcke à de petits prix : voilà ce que vous trouverez dans notre département outlet.

La célèbre qualité Van Marcke à de petits prix : voilà ce que vous trouverez dans notre département outlet. Nous proposons des modèles d’exposition, parfois avec de légères traces d'usage ou des dommages minimes. Par ailleurs, nous proposons également une gamme de modèles de fin de série, neufs et toujours dans leur emballage d'origine. Regardez notre offre et faites des affaires !

 • image

  Reserveer hier een van onze showroom modellen

  Van Marcke houdt de vinger aan de pols van de laatste badkamer- en keukentrends. Dat we de trends volgen, betekent ook dat onze opstellingen in de winkel regelmatig wisselen. De showroommodellen die worden vervangen, bieden we te koop aan in onze outlet showroommodellen. Ze zijn altijd in goede staat, al kunnen ze uiteraard minieme beschadigingen of gebruikssporen vertonen. Het kan gaan om een volledige opstelling, of afzonderlijke producten zoals een bad of een kraan. De outlet showroommodellen worden aangeboden door de lokale showrooms en moeten daar worden opgehaald. Soms wordt er gevraagd om de meubels zelf te demonteren in de showroom.
  Bekijk
 • image

  Ontdek hier ons online outlet assortiment

  Voordelige prijzen voor nieuwe eindereeksproducten, met gegarandeerde Van Marcke kwaliteit! In de nieuwe outlet winkel vind je verpakte eindereeksproducten die het assortiment verlaten. Met eindereeks bedoelen we de laatste exemplaren van een collectie die niet meer opnieuw in de winkel komt.
  Bekijk