Que recherchez-vous ?

quooker_1
quooker_2
quooker_3

Quooker

Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is er nog altijd voelbaar.

De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Uitvindingen als het hoogvacuümgeisoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion en Flex en de serie zwarte kokendwaterkranen zorgden voor een revolutie in de keuken. Het innoveren ‘rondom de spoelbak’ gaat bij ons nog elke dag door.

quooker_3

Catalogus

Download de 2022 catalogus

Direct 100° kokend, gekoeld en bruisend water, allemaal uit dezelfde kraan. Dat is bijzonder handig, tijdbesparend en beter voor het milieu. Met een Quooker kan het allemaal. Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan op het aanrecht en een reservoir eronder, waarin het water op 108°C bewaard wordt.

Welke Quooker-kraan past bij jou? Wordt het de Flex met de uittrekslang of toch de Fusion met een ronde of rechte uitloop? Al onze modellen zijn verkrijgbaar in diverse finishes.

Bij Van Marcke adviseren we je graag of scan de QR-code om jouw kraan in augmented reality te zien.