Que recherchez-vous ?

Aquaconcept

Aquaconcept

Aquaconcept, specialist in doucheconcepten op maat, heeft alles in huis om uw douche te realiseren.

Ons aanbod omvat zowel op maat gemaakte douches als regelbare standaardoplossingen. Steeds uit duurzame materialen, die modern design koppelen aan onderhouds- en gebruiksgemak. Een douche tegen een schuine wand of de inloopopening aan een bepaalde zijde? Dat kan.

Onze vaklui staan in voor een juiste opmeting en de installateurs of ons service team zorgen voor de perfecte plaatsing. Zo benut je de beschikbare ruimte optimaal en geniet je van sfeer én comfort.

Met Aquaconcept kies je voor ervaring en betrouwbaarheid. Sinds 2005 is Aquaconcept uitgegroeid tot de grootste speler op de Belgische markt voor douches op maat. Onze innoverende doucheconcepten onderscheiden zich door een minimalistisch design met grote, profielloze glaspartijen. Bij de ontwikkeling volgen we de nationale en internationale designtrends op de voet. Aquaconcept staat voor uitstekende Belgische kwaliteit met een hele lijn die in België gemaakt is. Ook met kwaliteitsvolle service, snelle leveringen en gedegen vakmanschap maken we het verschil. Onze passie voor precies maatwerk garandeert je een installatie zonder zorgen.

In onze ‘Showerroom’ kan je samen met jouw architect of installateur onze doucheoplossingen komen bekijken. Al onze modellen zijn ook in de toonzalen van Van Marcke te bewonderen.