5 stijlvolle badkamers voor designlovers.

1 Donker, da’s durven

Een zwarte badkamer? Jawel! Het is er eentje voor de durvers, maar het is o zo mooi. Zwarte tegels of meubilair geven je badkamer een heel andere uitstraling dan wit. Stijlvol. Chique. Uitdagend. Je voelt je elke dag op hotel! Tip: hou wel een doekje bij de hand, want zwart, dat vangt vlekken natuurlijk. ;)
Ben je niet helemaal zeker van je stuk in ‘t zwart? Speel dan met accenten of een zwart-wit contrast. Superstoer.

2 Witter dan wit

Een volledig witte badkamer is passé? Nee, hoor! Niets is tijdlozer en puurder dan wit. Bovendien creëert wit een geweldig ruimtegevoel in een iets kleinere kamer. Experimenteren met wittinten en materialen kan ook. Maar opgelet! Vloekende tinten zorgen voor onrust. Maar als je kleuren en texturen goed combineert, kom je zalig tot rust ...

3 Marmer? Mooi zo!

Je ziet het tegenwoordig overal. En terecht! Een echte designlover weet al langer dat marmer helemaal hot is. Dit prachtige staaltje stenenwerk is in de badkamer pas écht in z’n element. In wit, zwart of zelfs met een streepje roze … Wie durft?

4 Grafisch toveren met tegels

Veelzijdigheid ten top! Wie houdt van een speelse toets in z’n interieur kan aan de slag met tegeltjes allerhande. Gigantisch groot of als modieuze mozaïek. Van de vloer tot het plafond of als verrassend accent. Rechttoe rechtaan of in een puzzelachtig patroon. Je kan het zo gek niet verzinnen of er bestaat een gepaste tegel voor. Welke is jouw favoriet?

5 Bad als blikvanger

Het bad wordt al gauw in een hoekje gestopt. Want dat is praktischer en neemt het minste plaats in beslag. Maar je bad kan zoveel meer zijn. Zet het pal in het midden van de ruimte en je hebt onmiddellijk een verrassende eyecatcher. Of kies er eentje met een speciale vorm, knallende kleur of gouden elementen. Wauw-factor verzekerd!

Nog inspiratie? 5 'wauw'-badkamers voor vrouwen.

Die wil ik zien!

Geïnspireerd voor jouw badkamer?

Kom eens langs voor een gratis 3D-plan